Vegas stil Mac 'N' Brânză cu homar la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $ 3.56 pe portie. O porție conține 1390 calorii, 46G de proteine, și 87G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte, usturoiul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Kennebunkport homar brânză la grătar și brânză la grătar Academia concurs, Cozi De Homar Rock La Grătar În Stil Baja, și Homar Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea de 6 litri la foc mic, topiți untul și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați încet la foc mic până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făina, amestecând pentru a combina și încorporați toate ingredientele uscate, împreună cu sosul fierbinte. Se amestecă până se uniformizează. Bateți încet în smântână grea. Se ridică focul la mediu, se adaugă brânzeturile și se amestecă constant doar până se topește brânza. Nota bucătarului: nu aduceți acest amestec la fierbere; temperatura nu trebuie să depășească 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aduceți 2 galoane de apă sărată (ar trebui să puteți gusta sarea, aproximativ 1/2 cană) la fierbere într-o oală de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați macaroane; se fierbe aproximativ 6 minute, sau până la al dente. Se strecoară și se răcește imediat clătind cu apă rece ca gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Cu zece minute înainte de a dori mac - ul pe masă, într-o tigaie antiaderentă foarte mare, sos cald de brânză la foc mediu-mare, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură. Odată ce sosul de brânză ajunge la foc mic, adăugați paste reci și carne de homar. Reveniți la foc mic, amestecând constant. Întoarceți tăiței calzi și sosul în farfurie mare, cu dimensiunea de aproximativ 6 litri. Nota bucătarului:pentru porții individuale, separați tăiței în 8 feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
6
Topiți generos cu Cheddar mărunțit suplimentar și amestec de pesmet. Neteziți firimiturile de pâine într-un strat uniform peste paste și bateți cu degetele pentru a forma o crustă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Așezați sub broiler până când firimiturile sunt chiar maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul și sarea. Împărțiți homarii în jumătate de la cap în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Scoateți ghearele și gătiți timp de 5 minute în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Îndepărtați gheara parcată și carnea de articulație și marinați împreună cu cozile despicate în amestec de pătrunjel timp de 20 până la 30 de minute. Pe un grătar de căldură bine uns, grătați carnea de coadă de homar în jos, împreună cu gheara și carnea de articulație până se carbonizează ușor. Tăiați carnea de homar în cuburi de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Cozi De Homar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele până când sunt combinate. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat