Brânză mac 'N' în stil Vegas cu homar la grătar

Brânză mac 'N' în stil Vegas cu homar la grătar
Vegas stil Mac 'N' Brânză cu homar la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $ 3.56 pe portie. O porție conține 1390 calorii, 46G de proteine, și 87G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte, usturoiul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Kennebunkport homar brânză la grătar și brânză la grătar Academia concurs, Cozi De Homar Rock La Grătar În Stil Baja, și Homar Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 6 litri la foc mic, topiți untul și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați încet la foc mic până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați făina, amestecând pentru a combina și încorporați toate ingredientele uscate, împreună cu sosul fierbinte. Se amestecă până se uniformizează. Bateți încet în smântână grea. Se ridică focul la mediu, se adaugă brânzeturile și se amestecă constant doar până se topește brânza. Nota bucătarului: nu aduceți acest amestec la fierbere; temperatura nu trebuie să depășească 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Aduceți 2 galoane de apă sărată (ar trebui să puteți gusta sarea, aproximativ 1/2 cană) la fierbere într-o oală de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați macaroane; se fierbe aproximativ 6 minute, sau până la al dente. Se strecoară și se răcește imediat clătind cu apă rece ca gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Cu zece minute înainte de a dori mac - ul pe masă, într-o tigaie antiaderentă foarte mare, sos cald de brânză la foc mediu-mare, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură. Odată ce sosul de brânză ajunge la foc mic, adăugați paste reci și carne de homar. Reveniți la foc mic, amestecând constant. Întoarceți tăiței calzi și sosul în farfurie mare, cu dimensiunea de aproximativ 6 litri. Nota bucătarului:pentru porții individuale, separați tăiței în 8 feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Topiți generos cu Cheddar mărunțit suplimentar și amestec de pesmet. Neteziți firimiturile de pâine într-un strat uniform peste paste și bateți cu degetele pentru a forma o crustă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Așezați sub broiler până când firimiturile sunt chiar maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul și sarea. Împărțiți homarii în jumătate de la cap în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Scoateți ghearele și gătiți timp de 5 minute în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Îndepărtați gheara parcată și carnea de articulație și marinați împreună cu cozile despicate în amestec de pătrunjel timp de 20 până la 30 de minute. Pe un grătar de căldură bine uns, grătați carnea de coadă de homar în jos, împreună cu gheara și carnea de articulație până se carbonizează ușor. Tăiați carnea de homar în cuburi de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Cozi De HomarCozi De Homar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele până când sunt combinate. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat6Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăină universalăfăină universală57ardei habeneroBrânză fontina italiană, mărunțităBrânză fontina italiană, mărunțită2Crustă: firimituri de biscuiți grahamusturoi proaspăt tocat finusturoi proaspăt tocat fin2cuișoareusturoi goya®usturoi goya®1cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2cp. legume (de exemplu, spanac)2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1cp. legume (de exemplu, spanac)Paprika maghiarăPaprika maghiară1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutsare kosher, plus mai mult pentru apa de pastesare kosher, plus mai mult pentru apa de paste1kilogramehomari (vii)homari (vii)907ardei habeneromacaroane uscate coatemacaroane uscate coate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus mai mult pentru periajul grătaruluiulei de măsline, plus mai mult pentru periajul grătarului2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapa proaspata tocata maruntceapa proaspata tocata marunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko113ardei habeneroParmigiano italian proaspăt rasParmigiano italian proaspăt ras8puțin dovlecel tocatPătrunjel tocat, pentru garniturăPătrunjel tocat, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjelfrunze de pătrunjel227ardei habenerobrânză topită simplu, cubuletebrânză topită simplu, cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Romano italiană proaspătă rasăbrânză Romano italiană proaspătă rasă2cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala6Crustă: firimituri de biscuiți grahamuncii unt săratuncii unt sărat113ardei habeneroCheddar galben ascuțit, mărunțit, plus aproximativ 4 căni pentru toppingCheddar galben ascuțit, mărunțit, plus aproximativ 4 căni pentru topping0cp. legume (de exemplu, spanac)turmericturmeric
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista