Brânză mac 'N' în stil Vegas cu homar la grătar

Brânză mac 'N' în stil Vegas cu homar la grătar
Vegas stil Mac 'N' Brânză cu homar la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $ 3.56 pe portie. O porție conține 1390 calorii, 46G de proteine, și 87G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sosul fierbinte, usturoiul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Kennebunkport homar brânză la grătar și brânză la grătar Academia concurs, Cozi De Homar Rock La Grătar În Stil Baja, și Homar Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 6 litri la foc mic, topiți untul și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați încet la foc mic până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făina, amestecând pentru a combina și încorporați toate ingredientele uscate, împreună cu sosul fierbinte. Se amestecă până se uniformizează. Bateți încet în smântână grea. Se ridică focul la mediu, se adaugă brânzeturile și se amestecă constant doar până se topește brânza. Nota bucătarului: nu aduceți acest amestec la fierbere; temperatura nu trebuie să depășească 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aduceți 2 galoane de apă sărată (ar trebui să puteți gusta sarea, aproximativ 1/2 cană) la fierbere într-o oală de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați macaroane; se fierbe aproximativ 6 minute, sau până la al dente. Se strecoară și se răcește imediat clătind cu apă rece ca gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Cu zece minute înainte de a dori mac - ul pe masă, într-o tigaie antiaderentă foarte mare, sos cald de brânză la foc mediu-mare, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură. Odată ce sosul de brânză ajunge la foc mic, adăugați paste reci și carne de homar. Reveniți la foc mic, amestecând constant. Întoarceți tăiței calzi și sosul în farfurie mare, cu dimensiunea de aproximativ 6 litri. Nota bucătarului:pentru porții individuale, separați tăiței în 8 feluri de mâncare individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Topiți generos cu Cheddar mărunțit suplimentar și amestec de pesmet. Neteziți firimiturile de pâine într-un strat uniform peste paste și bateți cu degetele pentru a forma o crustă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Așezați sub broiler până când firimiturile sunt chiar maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, usturoiul, uleiul și sarea. Împărțiți homarii în jumătate de la cap în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Scoateți ghearele și gătiți timp de 5 minute în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Îndepărtați gheara parcată și carnea de articulație și marinați împreună cu cozile despicate în amestec de pătrunjel timp de 20 până la 30 de minute. Pe un grătar de căldură bine uns, grătați carnea de coadă de homar în jos, împreună cu gheara și carnea de articulație până se carbonizează ușor. Tăiați carnea de homar în cuburi de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Cozi De HomarCozi De Homar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele până când sunt combinate. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1Oreos dublu umplutmuștar uscatmuștar uscat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Brânză fontina italiană, mărunțităBrânză fontina italiană, mărunțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi proaspăt tocat finusturoi proaspăt tocat fin2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2Bucăți de caramele Heath Bar2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1Bucăți de caramele Heath BarPaprika maghiarăPaprika maghiară1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutsare kosher, plus mai mult pentru apa de pastesare kosher, plus mai mult pentru apa de paste1kilogramehomari (vii)homari (vii)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.macaroane uscate coatemacaroane uscate coate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus mai mult pentru periajul grătaruluiulei de măsline, plus mai mult pentru periajul grătarului23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa proaspata tocata maruntceapa proaspata tocata marunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet pankopesmet panko1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Parmigiano italian proaspăt rasParmigiano italian proaspăt ras8creveți și cu venePătrunjel tocat, pentru garniturăPătrunjel tocat, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjelfrunze de pătrunjel2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză topită simplu, cubuletebrânză topită simplu, cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Romano italiană proaspătă rasăbrânză Romano italiană proaspătă rasă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmuncii unt săratuncii unt sărat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cheddar galben ascuțit, mărunțit, plus aproximativ 4 căni pentru toppingCheddar galben ascuțit, mărunțit, plus aproximativ 4 căni pentru topping0Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista