Brânză La Grătar Cu Șuncă-Taleggio

Ham-Taleggio brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 625 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, șuncă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rețetă de brânză la grătar cu struguri și Taleggio, Brânză la grătar cu gem de ceapă, Taleggio și Escarole, și Pesto de fistic-pătrunjel și Sandwich cu brânză Taleggio la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și caramelizate, aproximativ 20 de minute. (Pentru o comandă rapidă, utilizați marmeladă de ceapă în locul cepei caramelizate.)
Așezați 4 felii de pâine. Se acoperă cu jumătate de brânză, apoi jumătate de șuncă.
Strat ceapa caramelizată, feliile de mere și șunca și brânza rămase deasupra, apoi feliile de pâine rămase.
Ștergeți tigaia; topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mic.
Adăugați 2 sandvișuri și gătiți, apăsând ușor cu o spatulă, până când fundul este auriu și brânza începe să se topească, aproximativ 4 minute.
Răsturnați și gătiți până la aur, Încă 4 minute. Repetați cu untul rămas și sandvișurile.
Fotografie de Steve Giralt