Brânză Enchiladas cu sos verde
Brânză Enchiladas cu sos verde este un lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 577 calorii, 26g de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de spanac pentru copii, brânză monterey jack, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Enchiladas de pui și brânză de Weekend în sos verde, Enchiladas Cu Sos Verde, și Enchiladas de pui cu sos verde.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează spanacul până se ofilește.
Scurgeți și îndepărtați. În aceeași tigaie, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat smântână și lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se amestecă ardei iute, ceapă verde, coriandru, usturoi, condimente și spanac.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Transferați la un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se curăță. Se amestecă smântâna; se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 CP. Într-un castron mare, combinați brânzeturile; puneți deoparte 1 cană pentru topping.
Adăugați ceapa și cilantro la amestecul de brânză rămas; aruncați pentru a combina.
Așezați aproximativ 1/4 cană de amestec de brânză-ceapă în centrul fiecărei tortilla.
Rulați și așezați cusătura în jos într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Se toarnă sosul deasupra.
Se presară cu amestec de brânză rezervat.
Coaceți, neacoperit, 25-30 de minute sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Enchiladan în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.