Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan

Brânză Elvețiană Sotată Cu Parmezan
Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Saut Marmeladă Elvețiană Saut, Chard Elvețian Sotat, și Chard Elvețian Sotat pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista