Brânză Dip II
Cheese Dip II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 882 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sos picant, brânză procesată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pimento Brânză Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți brânza procesată într-un set de aragaz lent pentru căldură mare. Se amestecă ocazional pentru a evita arderea.
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scurgeți carnea de vită și amestecați în apă și amestecul de condimente taco. Gatiti si amestecati 2-4 minute.
Se amestecă carnea de vită condimentată în brânza procesată topită.
Se amestecă în salsa. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine.