Brânză De Zmeură Blintz Bake

Brânză De Zmeură Blintz Bake
Zmeura brânză blintz coace ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 377 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest mic dejun. Un amestec de suc de portocale, extract de vanillan, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de mare. Încearcă Peste Noapte Blintz Coace, Blintz Brunch Coace, și Peste Noapte Blintz Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-un blender. Acoperiți și procesați până se omogenizează. Puneți deoparte 2 căni de aluat; se toarnă aluatul rămas într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru umplere, combinați gălbenușurile de ou, vanilia, brânza de vaci, crema de brânză și zahărul într-un blender. Acoperiți și procesați până se omogenizează. Umplerea lingurii peste aluat; tăiați cu un cuțit pentru a se învârti. Se acoperă cu aluat rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul se va jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
5
Pentru topping, apăsați zmeura printr-o strecurătoare; aruncați semințele și pulpa. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și sucul de portocale până se omogenizează; se amestecă piureul de zmeură. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Se servește cu blintz bake. Se acoperă cu portocale mandarine, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista