Brânză De Unt
Cheesy Butterbeans ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 145 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați piper, ardei gras, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Boabe de unt și slănină, Acasă-Stil Butterbeans, și Salată prăjită de fenicul și praz cu boabe de unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În gresie cu aragaz lent, combinați fasole, roșii, cană (125 ml) suc de roșii, ceapă verde, sare și piper negru după gust.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau la foc mare timp de 3 ore, până când este fierbinte și cu bule. Se amestecă ardeiul verde și brânza. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 20 de minute, până când piperul este fraged și brânza este topită.
Acest fel de mâncare poate fi preparat parțial înainte de a fi gătit. Pasul Complet
Acoperiți și refrigerați peste noapte. În dimineața următoare, continuați cu rețeta.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;