Brânză De Ton Mac
Mac cu ton cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.33 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită mazăre, sos de brânză de proces, lapte și amestec de macaroane și brânză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Brânză De Ton Mac, Mac De Ton Cu Brânză De Lux, și Cheesy Primavera Mac de la Vegan Mac și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului; scurgere. Se amestecă laptele, untul și conținutul pachetului de brânză.
Adăugați supa, tonul, mazărea, ceapa și sosul de brânză.
Lingura într-un Uns 1-1 / 2-qt. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
![Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir]()
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.