Brânză de rozmarin cu conserve de smochine
Brânza de rozmarin cu conserve de smochine este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper măcinat grosier, brânză de capră, conserve de smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Brânză de rozmarin cu conserve de smochine, Brânză De Rozmarin Cu Conserve De Smochine, și Rosemary Cherry Crush cu Tequila, conserve de cireșe, rozmarin și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Se amestecă amestecul de brânză într-o matriță ușor unsă de 1 1/2 cană căptușită cu folie de plastic. Acoperiți și răciți 2 ore.
Inversați amestecul de brânză răcită pe un vas de servire; aruncați folia de plastic. Lingura de smochine păstrează peste brânză.
Serviți cu biscuiți, felii de pâine prăjită franceză sau chipsuri de bagel.