Brânză De Pui Fajita Pizza
Cheesy Chicken Fajita Pizzan este o rețetă mexicană care servește 6. Acest fel principal are 447 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, crustă de pizza pre-coaptă de 2 inci, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Fajita vegetariană brânză cu ardei și ceapă, Supă Fajita De Pui Cu Aragaz Lent, și Pui Fajita Pizza.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati puiul, ceapa si ardeiul verde in ulei pana cand sucurile de pui se limpezesc; scurgere.
Se presară cu pudră de chili și pudră de usturoi.
Așezați crusta pe un 12-in uns. tigaie pentru pizza. Puneți amestecul de pui peste crustă. Se acoperă cu sos picant; se presară cu brânză.
Se coace la 450 la 10-12 minute sau pana se topeste branza.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Tenuta di Capraia Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă intensă și bogată, Vinoasă, bazată pe fructe. Note plăcute de cireșe, răcoritoare și bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.