Brânză de piersici și capră Napoleons

Brânză de piersici și capră Napoleons
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară ? Napoleons cu piersici și brânză de capră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 335 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,75 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, coajă de portocale, brânză de capră și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce este destul de rău. Brânza de sfeclă și capră Napoleons , Napoleons de sfeclă și brânză de capră și Napoleons de sfeclă și brânză de capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 2 1/2 căni de apă, untul și cardamomul într-o cratiță medie la foc mediu până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura1/4 Lingurita Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura
Coaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru GarnituraCoaja De Portocala Rasa Fin, Plus Extra Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați piersicile, reduceți focul la mic și gătiți până când piersicile sunt foarte fragede, dar nu se destramă, 25 până la 30 de minute. Se răcește în lichid aproximativ 15 minute și apoi se scurge și se răcește fructele la temperatura camerei. (Acest lucru se poate face și cu câteva ore înainte, iar piersicile pot fi lăsate în lichid până când sunt gata de asamblare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Amestecați brânza de capră cu smântâna, mierea și coaja de portocală într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru asamblare, uscați piersicile cu prosoape de hârtie dacă sunt foarte umede și puneți 6 pe o farfurie mare de servire. Acoperiți fiecare piersică cu o parte din amestecul de brânză, o stropire de fistic și o altă piersică, urmată de mai multă brânză și fistic și o a treia piersică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Ornați fiecare napoleon cu un strop de miere, mai multe fistic și o stropire ușoară de coajă de portocală și sare de mare, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista