Brânză De Paște-Hrudka

Brânză de Paște-Hrudka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 2111 calorii, 96G de proteine, și 81g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 102 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Răspândirea Brânzei De Iepuraș De Paște, Brânză De Paște: Pashka, și Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen.
Instrucțiuni
Crăpați ouăle într-o cratiță mare și bateți cu un bici.
Bateți laptele, zahărul, sarea și scorțișoara. Gatiti la foc mediu-mic pana la mic, amestecand constant pana cand amestecul formeaza complet coaja si zerul se separa. Acest lucru va dura 20 până la 30 de minute. Folosind căldură mai mare sau nu se amestecă va duce la o tigaie mare de dulce omletă.
Scurgeți amestecul într-un colizor căptușit cu mai multe straturi de pânză de brânză. Folosiți cârpa pentru a forma o bilă și răsuciți partea superioară pentru a îndepărta excesul de umiditate. Asigurați-vă cu o cravată de răsucire. Agățați câteva ore sau peste noapte. O fac pe spigotul chiuvetei de bucătărie (care probabil ar peruca poliția de germeni, dar nu am primit botulism în 34 de ani). Desigur, l-ați putea lăsa să se scurgă inițial acolo și apoi să-l terminați peste noapte în frigider suspendat peste un bol adânc.