Brânză de nucă de pui învelită în slănină
Brânza de nucă de pui învelită în slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 726 calorii. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână jumătăți de nucă, brânză, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Brânză Învelit Cu Slănină, Pui Umplut Cu Brânză Învelită Cu Slănină Picantă, și Pui învelit cu slănină cu brânză albastră și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți felii de pui până când au o grosime uniformă și o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Întindeți brânză albastră și nuci deasupra fiecărei bucăți de pui.
Rotiți pieptul de pui peste umplutură.
Așezați 2 felii de slănină una lângă alta pe o suprafață de lucru.
Așezați fiecare rulou de pui la un capăt al feliilor de slănină și rotiți slănina în jurul puiului; fixați cu scobitori. Repetați cu rulourile de pui rămase și slănina.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și gătiți rulouri de pui învelite cu slănină în tigaia fierbinte până când slănina este rumenită și crocantă, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Transferați rulourile de pui în cuptorul preîncălzit; coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 25 până la 35 de minute.