Brânză de iaurt libanez cu Za ' atar și măsline
Brânza de iaurt libanez cu Za ' atar și măsline este o vegetarian masa de dimineață. O porție conține 331 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt cu lapte de capră, măsline kalamatan, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Za ' atar iaurt și vin roșu Cranberry Crostini, Pâine plată Za ' atar cu salată de castraveți-iaurt, și Conopidă prăjită Za ' atar cu sos tahini de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o sită cu cheesecloth. Dacă pânza de brânză este țesută slab (majoritatea mărcilor de supermarketuri sunt), utilizați o grosime triplă.
Se toarnă iaurtul în sită, apoi se adună marginile tifonului și se leagă într-o pungă. Agățați punga peste chiuvetă sau peste un bol pentru a prinde picăturile.
Lăsați să se scurgă timp de 8 ore.
Întoarceți brânza moale și cremoasă pe un platou. Condimentează suprafața cu sare după gust, stropește cu ulei de măsline, apoi presară generos cu za ' atar. Înconjurați brânza cu măslinele și ridichile.
Se servește cu panele calde de pâine pita.