Brânză de iaurt de zmeură cu Gingersnaps
Brânza de iaurt de zmeură cu Gingersnaps ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de gingersnaps, miere, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Parfait de iaurt cu ghimbir mărunțit și miere, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Gingersnaps moale cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zmeura și 2 linguri de miere într-un castron mediu și amestecați ușor.
Adăugați iaurtul și pliați cu grijă fructele de pădure până se combină bine; unele fructe de pădure ar trebui să rămână întregi.
Așezați o strecurătoare mare sau o strecurătoare într-un castron mediu și tapetați-o cu 4 straturi de pânză de brânză sau prosoape de hârtie albă simplă, permițând cârpei să se extindă dincolo de marginea strecurătorului. Puneți amestecul de iaurt pe cârpă, acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 8 ore. Întoarceți brânza de iaurt pe o farfurie de servire și scoateți cârpa. Aruncați lichidul scurs.
Stropiți mierea rămasă peste brânza de iaurt. Utilizați gingersnaps ca biscuiti, topping-le cu brânză și fructe de padure suplimentare.Bacsis: puteți servi și brânza de iaurt de zmeură cu covrigi și pâine.