Brânză De Capră Învelită În Frunze De Struguri La Grătar
Brânza de capră învelită cu frunze de struguri la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, la 8 frunze de struguri, brânză de capră rotundă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pachete de frunze de struguri de brânză de capră cu Melissa, Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră, și Brânză De Capră Și Galete De Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Înfășurați frunzele de struguri în jurul brânzei pentru a o acoperi complet; legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fulgi De Legume
2
Ungeți brânza învelită cu ulei de măsline și grătar, întorcându-se o dată, până când frunzele încep să se carbonizeze și brânza este moale, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Între timp, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și sarea după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați brânza caldă pe o farfurie de servire, turnați uleiul deasupra și îndepărtați sfoara.