Brânză De Capră-Înghețată De Căpșuni
Dacă $1.68 pe portie se încadrează în bugetul dvs., brânza de capră - înghețată de căpșuni ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 640 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudra de ardei ancho chile, căpșuni, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cupcakes cu umplutură de ananas și frișcă de căpșuni și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, puneți căpșunile; se presară cu zahăr brun și pudră de ardei iute.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați jumătate și jumătate, laptele, brânza, zahărul și vanilia cu biciul.
Se toarnă în congelatorul de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorilor.
Mash căpșuni cu masher de cartofi; se învârte în înghețată.
Transferați în recipientul congelatorului. Acoperiți; congelați 2 ore sau până la timpul de servire.