Brânză de capră piperată cu salată SunBlush

Brânză de capră piperată cu salată SunBlush
Brânză de capră piperată cu salată SunBlush ia în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 212 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, frunze de salată pentru bebeluși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Sunblush spaghete, Pâine Cu Brânză Piperată, și Pâine Cu Brânză Piperată.

Instrucțiuni

1
Întindeți ardeiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Tăiați fiecare brânză în jumătate pe mijloc și apăsați partea tăiată în ardei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
3
Încălziți o tigaie la foc mare și adăugați brânza de capră, cu piperul în jos. Plită timp de 2-3 minute sau până devine aurie și crustă. Întoarceți și gătiți încă un minut sau până când brânza este moale, dar păstrându-și totuși forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, amestecați roșiile, uleiul și oțetul balsamic într-un castron mic și condimentați după gust. Îngrămădiți frunzele de salată pe farfurii, acoperiți fiecare cu o felie de brânză fierbinte și puneți sosul de roșii înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista