Brânză de capră cu piure de ardei Piquillo

Brânza de capră cu piure de ardei Piquillo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză de capră, ardei piquillo, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scoici sotate cu un piure picant de ardei Piquillo, ardei roșu prăjit și bruschetta de roșii uscate la soare cu piure prăjit de nuci de pin și brânză de capră gremolata, și Ardei Piquillo umpluți cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați ardeii piquillo și brânza Asiago până se toacă mărunt.
Adăugați brânza de capră și procesați până se omogenizează.
Faceți înainte: piureul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Lăsați să revină la temperatura camerei înainte de servire.
Serviți cu: crudite sau biscuiți sau ca umplutură pentru omlete; sau subțire cu puțină apă și aruncați cu paste sau legume la grătar.