Brânză de capră cu ardei prăjiți marinați
Brânza de capră cu ardei prăjiți marinați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $2.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 214 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Ardei prăjiți marinați, măsline și brânză, Spanac cu ardei roșii prăjiți și brânză de capră, și Crostini cu brânză de capră cu Pesto și ardei roșii prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 375 grade F (190 grade C) la 400 grade F (200 grade C).
Grătiți ardeii Anaheim chile, ardeiul gras galben și ardeiul gras roșu pe grătarul preîncălzit cu capacul deschis, întorcând ardeii des, până la vezicule și înnegrite, 5 până la 7 minute.
Transferați ardeii într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă folosind clești; sigilați și lăsați aburul să slăbească pielea, aproximativ 10 minute. Deschideți cu grijă punga, curățați ardeii, îndepărtați și aruncați semințele și tocați ardeii.
Combinați ardeii, uleiul de măsline, oțetul și usturoiul într-un castron până se combină uniform; se acoperă cu folie de plastic și se răcește, 8 ore până peste noapte.
Așezați brânza de capră pe o farfurie de servire; lingură amestec de ardei peste brânză de capră.