Brânză De Bere Piure De Cartofi

Brânză De Bere Piure De Cartofi
Cheesy bere piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 81 cenți pe porție. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Betty Crocker are 32 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de smântână, cartofi Yukon gold, amestec de brânză pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză, Piure De Cartofi Cu Brânză, și Piure De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, puneți cartofii și usturoiul; adăugați suficientă apă (sărată dacă doriți) pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți ușor și fierbeți ușor 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Se scurge; se agită tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți cartofii și usturoiul până când nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bere în cantități mici, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
6
Adăugați ingredientele rămase. Se pasează energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista