Brânză Creolă

Brânză Creolă
Cheesy Creole Grits este un mic dejun care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 223 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați crupe de gătit, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți creoli cu brânză de conopidă, Creole creveți și crupe, și Creole Creveți & Crupe.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare combinați 3 căni de apă, lapte, condimente Creole și sare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Șoptind, adăugați grâu într-un flux lent și constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți, amestecând ocazional până se îngroașă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza. Se acoperă cu creol de cârnați Andouille, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
UntUnt
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Grits funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Cabinett Riesling
Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Cabinett Riesling
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică pentru Mosel adaugă o complexitate suplimentară.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista