Crema de branza Briose zmeura ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de lapte, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Briose Cu Brânză Cremă De Zmeură, Briose Cu Brânză Cremă De Zmeură, și Briose Cu Brânză Cremă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, cremă crema de brânză, unt și zahăr până la neted. Bateți în ou și albus de ou. Bateți în zară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremă doar până se umezește. Îndoiți zmeura și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Cu 50 De Calorii
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți la 350 de minute timp de 25-28 de minute sau până când o scobitoare introdusă în brioșă iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Combinați zahărul și laptele cofetarilor; stropiți peste brioșe.