Brânză Congelată Cu Zmeură Și Iaurt

Brânză Congelată Cu Zmeură Și Iaurt
Brownies congelate de zmeură-iaurt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 110 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, iaurt de vanilie din carton, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Iaurt Congelat Cu Zmeură, Iaurt Congelat Cu Zmeură, și Iaurt Congelat Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului, folosind o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brownie MixBrownie Mix
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când doar setați (brownies va fi fudgy).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Lasă să se răcească complet.
5
Apăsați zmeura printr-o sită fină peste un bol, rezervând 1 cană zmeură pură; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați zmeura pură, zahărul, amidonul de porumb și apa într-o cratiță; se amestecă cu un bici până se amestecă. Se aduce la fierbere și se gătește 1 minut sau până se îngroașă, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Turnați sosul de zmeură într-un bol; apăsați folie de plastic pe suprafața sosului și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați iaurt în sosul de zmeură; rotiți împreună, folosind o spatulă sau o lingură de cauciuc. Răspândiți rapid amestecul de iaurt peste brownies în tigaie. Acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Ardei ArbolArdei Arbol
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Tăiați în 24 de pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista