Brânză Asiatică Răspândită

Răspândirea brânzei asiatice durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, cremă de brânză, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Răspândirea Brânzei Salsa, Brânză De Usturoi Răspândită, și Brânză Cu Patru Straturi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Adăugați cuburile de brânză cremă; aruncați ușor pentru a acoperi. Pentru a servi, așezați cremă de brânză pe biscuiți; se presară cu semințe de susan.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru baie. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.