Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate
Reteta branza albastra si Scones de ceapa caramelizata este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, ou, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ceapă caramelizată, smochină și Strudel cu brânză albastră, Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată, și Mini burgeri caramelizați cu ceapă și brânză albastră.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425 F. topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând des, până când ceapa devine maro intens și dulce, cu 25 până la 30 de minute mai mult. Lăsați ceapa să se răcească.
În timp ce ceapa se gătește, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Folosind degetele sau o furculiță încorporați ușor untul în amestecul de făină până când untul seamănă cu o masă grosieră. Când ceapa este gătită, adăugați brânză albastră, zară și ceapă pentru a amesteca și pliați cu o spatulă de cauciuc pentru a forma un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și bateți ușor într - un pătrat de 8 pe 8 inci. Împărțiți pătratul în 8 bucăți de dimensiuni uniforme și așezați-l pe o foaie de copt căptușită și periați cu un ou bătut.
Se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc și se ridică, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească ușor și se servește.