Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate

Brânză albastră și Scones de ceapă caramelizate
Reteta branza albastra si Scones de ceapa caramelizata este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, ou, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ceapă caramelizată, smochină și Strudel cu brânză albastră, Brânză albastră și pătrate de ceapă caramelizată, și Mini burgeri caramelizați cu ceapă și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425 F. topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând des, până când ceapa devine maro intens și dulce, cu 25 până la 30 de minute mai mult. Lăsați ceapa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
În timp ce ceapa se gătește, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Folosind degetele sau o furculiță încorporați ușor untul în amestecul de făină până când untul seamănă cu o masă grosieră. Când ceapa este gătită, adăugați brânză albastră, zară și ceapă pentru a amesteca și pliați cu o spatulă de cauciuc pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și bateți ușor într - un pătrat de 8 pe 8 inci. Împărțiți pătratul în 8 bucăți de dimensiuni uniforme și așezați-l pe o foaie de copt căptușită și periați cu un ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc și se ridică, aproximativ 15 minute. Se lasă să se răcească ușor și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista