Brânză Albastră-Strudele De Mere
Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți suc de lămâie, cimbru, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Strudele De Mere, Strudele Individuale De Mere, și Mini Strudele De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați merele, sucul de lămâie, cimbru, nucșoară și piper. Aruncă la haină.
Adăugați brânză și nuci; deoparte.
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru.
Se unge cu unt și se presară cu 2 linguri de pesmet.
Strat cu încă două foi de phyllo, perindând fiecare foaie cu unt și stropind cu pesmet.
Strat cu o altă foaie de phyllo. (Păstrați restul de aluat phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Lingura 1-1 / 2 cani amestec de mere de-a lungul capătul lung al phyllo la termen de 2 în. de margini. Îndoiți laturile lungi 2 în. peste umplere.
Rotiți stilul de jeleu, începând cu o latură lungă. Repet, făcând încă două strudeli.
Transferați strudelele pe o hârtie pergament-căptușită cu 15 in. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Cu un cuțit ascuțit, tăiați fante în partea superioară a fiecărui strudel.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.