Brânză Albastră Pecan Fasole Verde

Brânză Albastră Pecan Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu brânză albastră. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 168 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză, unt, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde Pecan, slănină și brânză albastră, Fasole Verde Cu Brânză Albastră, și Brânză albastră-fasole verde de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, puneți fasolea în apă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 8-10 minute sau până când fasole sunt clare-licitație; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Se pune în vasul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți nucile pecan la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când nucile încep să se rumenească, apoi amestecând constant până când nucile se rumenesc și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se pune într-un castron mic; rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
În aceeași cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se încălzește, amestecând constant aproximativ 6 minute sau până când untul se rumeneste. (Odată ce untul începe să se rumenească, se rumeneste foarte repede și se poate rumeni, așa că folosiți foc mic și urmăriți cu atenție.) Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Se toarnă peste fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
9
Se presară brânză și nuci pecan rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista