Brânză Albastră Pecan Fasole Verde

Brânză Albastră Pecan Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu brânză albastră. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 168 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză, unt, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde Pecan, slănină și brânză albastră, Fasole Verde Cu Brânză Albastră, și Brânză albastră-fasole verde de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 2 litri, puneți fasolea în apă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 8-10 minute sau până când fasole sunt clare-licitație; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se pune în vasul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți nucile pecan la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când nucile încep să se rumenească, apoi amestecând constant până când nucile se rumenesc și se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se pune într-un castron mic; rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În aceeași cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se încălzește, amestecând constant aproximativ 6 minute sau până când untul se rumeneste. (Odată ce untul începe să se rumenească, se rumeneste foarte repede și se poate rumeni, așa că folosiți foc mic și urmăriți cu atenție.) Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Se toarnă peste fasole; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Se presară brânză și nuci pecan rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista