Brânză Albastră Pecan Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu brânză albastră. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 168 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză, unt, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde Pecan, slănină și brânză albastră, Fasole Verde Cu Brânză Albastră, și Brânză albastră-fasole verde de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, puneți fasolea în apă de 1 inch.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 8-10 minute sau până când fasole sunt clare-licitație; scurgere.
Se pune în vasul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți nucile pecan la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când nucile încep să se rumenească, apoi amestecând constant până când nucile se rumenesc și se prăjesc.
Se pune într-un castron mic; rezervă.
În aceeași cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mic.
Se încălzește, amestecând constant aproximativ 6 minute sau până când untul se rumeneste. (Odată ce untul începe să se rumenească, se rumeneste foarte repede și se poate rumeni, așa că folosiți foc mic și urmăriți cu atenție.) Scoateți imediat de pe foc.
Se toarnă peste fasole; aruncați pentru a acoperi.
Se presară brânză și nuci pecan rezervate.