Brânză albastră crustă Filet Mignon cu sos de vin de Port
Brânză albastră Crusted file Mignon cu sos de vin de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 689 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 7.48 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, vin de port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Cizmar Port ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Peppercorn Crusted Filet Mignon Cu Sos De Vin Roșu Balsamic, File mignon cu crustă de piper cu Port Jus, și Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbrul. Gatiti, amestecand constant, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă bulionul de vită, răzuind bucățile de ceapă de pe fundul tigaiei, apoi se amestecă vinul de port. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul s-a redus la aproximativ 1/2 cană. Pune deoparte. Acest lucru poate fi, de asemenea, făcute înainte de timp, și reîncălzit.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă sau altă tigaie sigură la cuptor la foc mare. Căutați fripturile rapid pe ambele părți până se rumenesc, apoi puneți întreaga tigaie în cuptor.
Prăjiți fripturile la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru mediu rar - cu o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C). Puteți ajusta acest timp pentru a permite fripturi pentru a termina chiar sub gradul dorit de doneness dacă mediu nu este ceea ce preferați.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o foaie de copt. Amestecați împreună firimiturile panko și brânza albastră. Topiți fiecare friptură cu un strat din acest amestec.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați fripturile sub broilerul preîncălzit până când toppingul de brânză este rumenit și bubuit. 3 până la 4 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire.
Se servește cu sos cald de vin de port.