Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port

Brânză albastră cruste file cu cartofi și porumb Hash și o reducere de Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul cu crustă de brânză albastră cu cartofi și Hash de porumb și o reducere a portului. O porție conține 1225 calorii, 35g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați un stoc puternic de carne de vită, frunze proaspete de rozmarin, brânză de plante și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de mușchi de vită cu reducere Port și brânză albastră, Brânză Albastră Crustă Filet, și File mignon cu crustă de piper cu Port Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare sigură pentru cuptor adăugați 1/4 cană de ulei și încălziți tigaia la foc mediu-mic pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe, usturoiul și boabele de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se sotează împreună până când porumbul se simte gătit până la mușcătură. Aceasta durează aproximativ 5 minute. Apoi, puneți deoparte. Asigurați-vă că cartofii sunt foarte uscați apoi, într-un castron mare, aruncați cartofii tăiați cubulețe cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați-i cu sare și piper. Este important ca cartofii să obțină o acoperire uniformă de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați-le pe o tavă mare de prăjire. Se acoperă cartofii cu amestecul de porumb și ceapă sotate și se introduce la cuptor pentru a găti. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 până la 45 de minute (unele cuptoare pot avea nevoie de mai mult decât altele). Așteptați până chiar înainte de servire pentru a amesteca roșiile tăiate cubulețe și arpagicul tocat și a se sfărâma în brânza de capră. Reglați condimentul folosind sare și piper, după cum este necesar. Păstrați într-un loc cald până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o cratiță mare se adaugă uleiul și se sotează usturoiul și șalotele la foc blând până la translucid. (Dacă aveți orice garnituri de carne, le-ar adăuga în acest moment). Degajează tigaia cu vinul și adaugă bulionul de vită și ierburile proaspete. Lăsați acest amestec să se reducă. Ar putea dura 20 până la 30 de minute (uneori mai mult) la fierbere rulantă, neacoperită. Doriți ca lichidul să se evapore la aproximativ 1/3 din ceea ce ați început (pentru a intensifica aroma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din căldură și amestecați întregul băț de unt și lăsați să se odihnească. Chiar înainte de placare, strecurați sosul printr - un chinois (un filtru conic) sau o pânză de brânză-astfel încât să puteți îndepărta toate legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Condimentează fileurile cu sare și piper. Într-un bol de amestecare, zdrobiți brânza albastră în firimiturile de pâine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Încălziți o tigaie sigură pentru cuptor pe plită, adăugând suficient ulei pentru a acoperi fundul. Gătiti fileurile în tigaie timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe 1 parte, apoi întoarceți-le și continuați procesul de ardere pe cealaltă parte timp de încă 2 până la 3 minute. Lăsați fileurile în aceeași tigaie și apăsați un strat gros de 1/4 până la 1/2 inch din amestecul de brânză albastră pe fiecare dintre ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Puneți fripturile în cuptor pentru încă 6 până la 8 minute, în funcție de grosimea fripturilor. (Numai tu știi cuptorul și propria preferință pentru coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți fripturile din cuptor și lăsați să se odihnească. (Amintiți-vă, carnea va continua să gătească încă 5 minute în timp ce se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Luați hash-ul de cartofi (acum încălzit și amestecat cu roșiile și brânza) și, folosind un tăietor circular de patiserie cu diametrul de 3 până la 4 inci, umpleți tăietorul cu hash în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
13
Așezați un file deasupra și stropiți cu sosul de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
PortPort
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista