Brutar, Brutar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Baker, Baker. O porție conține 603 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă $1.51 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare kosher, ovăz, miere și ghimbir măcinat. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum What ' s new on the Baker Chick, Covrigi cu semnul lui Baker, și Cupcakes cu un bol de la brutar.
Instrucțiuni
Într-un castron combinați toate ingredientele uscate și untul tăiat cubulețe. Frecați amestecul rapid între vârfurile degetelor până când formează mici aglomerări umede într-un amestec de nisip liber. Refrigerați în timp ce pregătiți merele.
Tăiați un strat mic de pe fundul fiecărui măr pentru a crea o suprafață inferioară plană și stabilă. Cu un cuțit mic, tăiați un con cilindric din partea superioară a mărului, deplasându-vă la aproximativ 1 inch în afara miezului, similar cu îndepărtarea vârfului unui dovleac atunci când sculptați un cric O ' Lantern.
Scoateți partea superioară și aruncați-o. Cu un baller de pepene galben sau o linguriță, îndepărtați miezul și semințele rămase, având grijă să nu perforați baza mărului.
Așezați merele pe o foaie de copt sau un vas de plăcintă și umpleți fiecare centru cu o linguriță de miere. Se amestecă lingura, se împachetează ușor până se îngrămădește și se revarsă peste părțile laterale ale merelor.
Coaceți în cuptor la 350 de grade pe raftul superior sau mijlociu timp de 40 de minute sau până când umplutura este maro aurie și vârful unui cuțit de tăiat poate fi introdus în partea laterală a mărului cu rezistență mică sau deloc.
Lăsați merele să stea 10 minute înainte de servire.