Bruschetta Portobello cu trei brânzeturi
Bruschetta Portobello cu trei brânzeturi este o fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Bruschetta De Ciuperci Portobello, Bruschetta Portobello cu rozmarin si un Xifoli, și Bruschetta Portobello cu rozmarin Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Combinați roșiile, feta, rucola și usturoiul într-un bol mic.
Aranjați capacele de ciuperci, cu tulpina în sus, pe foaia de copt pregătită.
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile încep să se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Presărați capacele cu parmezan; împărțiți amestecul de roșii uniform între fiecare capac de ciuperci. Condimentați cu sare și piper; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Topiți fiecare ciupercă cu 2 felii de brânză fontina.
Reveniți la cuptor până când brânza este topită, dar amestecul de roșii este încă rece în centru, aproximativ 3 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo