Bruschetta Portobello cu trei brânzeturi este o fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Bruschetta De Ciuperci Portobello, Bruschetta Portobello cu rozmarin si un Xifoli, și Bruschetta Portobello cu rozmarin Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați roșiile, feta, rucola și usturoiul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aranjați capacele de ciuperci, cu tulpina în sus, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Stropiți fiecare cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile încep să se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Presărați capacele cu parmezan; împărțiți amestecul de roșii uniform între fiecare capac de ciuperci. Condimentați cu sare și piper; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Topiți fiecare ciupercă cu 2 felii de brânză fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză Fontina
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Reveniți la cuptor până când brânza este topită, dar amestecul de roșii este încă rece în centru, aproximativ 3 minute.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo