Bruschetta Mozzarella De Ciuperci
Bruschetta de Mozzarella de ciuperci necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 260 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de cremă condensată campbell ' s de supă de ciuperci, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta cu Mozzarella, Mozzarella Provolone Bruschetta, și Mozzarella Basil Bruschetta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați pâinea pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute sau până când este ușor prăjită.
Se amestecă supa, praful de usturoi și condimentul Italian într-un castron mediu. Se amestecă brânza mozzarella, parmezanul, piperul și ceapa.
Întindeți amestecul de supă peste pâine până la 1/4 inci de margini.
Coaceți timp de 5 minute sau până când este fierbinte și barbotare.
Tăiați fiecare jumătate în 12 felii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo]()
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo