Bruschetta Mozzarella De Ciuperci

Bruschetta Mozzarella De Ciuperci
Bruschetta de Mozzarella de ciuperci necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 260 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de cremă condensată campbell ' s de supă de ciuperci, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta cu Mozzarella, Mozzarella Provolone Bruschetta, și Mozzarella Basil Bruschetta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați pâinea pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute sau până când este ușor prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Se amestecă supa, praful de usturoi și condimentul Italian într-un castron mediu. Se amestecă brânza mozzarella, parmezanul, piperul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Întindeți amestecul de supă peste pâine până la 1/4 inci de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Coaceți timp de 5 minute sau până când este fierbinte și barbotare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Tăiați fiecare jumătate în 12 felii.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista