Bruschetta De Vinete Cu Roșii Și Busuioc
Reteta Bruschetta de vinete cu rosii si busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, vinete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta cu roșii și busuioc, Bruschetta De Roșii Și Busuioc, și Bruschetta De Busuioc De Roșii.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați 1 fâșie longitudinală de piele de pe părțile opuse ale fiecărei vinete. Feliați vinetele în cruce cu grosimea de 1/4 inch. Stivați mai multe felii și tăiați-le în bețe de chibrit de 1/4 inch; repetați cu vinetele rămase.
Transferați vinetele într-o strecurătoare, presărați generos cu sare și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să se scurgă cel puțin 30 de minute. Strângeți pumni de vinete pentru a extrage sucurile amare.
Încălziți 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați vinetele și aruncați-le repede pentru a acoperi cu ulei. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu piper negru. Gatiti, amestecand, pana cand vinetele incep sa se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați 3 linguri de busuioc și gătiți până se ofilesc.
Adăugați jumătate de roșii și gătiți la foc moderat, amestecând, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile rămase și gătiți până se îngroașă, cu aproximativ 15 minute mai mult. se condimentează cu sare și se menține cald.
Între timp, preîncălziți un grătar sau un pui de carne. ungeți pâinea pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți sau prăjiți pâinea până se carbonizează ușor. Puneți vinetele pe pâinea la grătar, acoperiți cu restul de 1 lingură de busuioc și serviți imediat.