Bruschetta De Vinete Cu Roșii Și Busuioc

Bruschetta De Vinete Cu Roșii Și Busuioc
Reteta Bruschetta de vinete cu rosii si busuioc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, vinete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bruschetta cu roșii și busuioc, Bruschetta De Roșii Și Busuioc, și Bruschetta De Busuioc De Roșii.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați 1 fâșie longitudinală de piele de pe părțile opuse ale fiecărei vinete. Feliați vinetele în cruce cu grosimea de 1/4 inch. Stivați mai multe felii și tăiați-le în bețe de chibrit de 1/4 inch; repetați cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Transferați vinetele într-o strecurătoare, presărați generos cu sare și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să se scurgă cel puțin 30 de minute. Strângeți pumni de vinete pentru a extrage sucurile amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4
Încălziți 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vinetele și aruncați-le repede pentru a acoperi cu ulei. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu piper negru. Gatiti, amestecand, pana cand vinetele incep sa se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați 3 linguri de busuioc și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Adăugați jumătate de roșii și gătiți la foc moderat, amestecând, până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Adăugați roșiile rămase și gătiți până se îngroașă, cu aproximativ 15 minute mai mult. se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Între timp, preîncălziți un grătar sau un pui de carne. ungeți pâinea pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți sau prăjiți pâinea până se carbonizează ușor. Puneți vinetele pe pâinea la grătar, acoperiți cu restul de 1 lingură de busuioc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista