Bruschetta De Vinete

Bruschetta De Vinete
Bruschettanul de vinete este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți vinete, sare, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta De Vinete, Bruschetta Cu Caviar De Vinete, și Vinete cu Bruschetă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare peste o farfurie; se presară sare și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți bine. Înveliți ambele părți ale fiecărei felii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3
Așezați pe o tigaie pentru pui. Top vinete cu roșii, busuioc și brânzeturi. Broil 6 în. de la foc timp de 5-7 minute sau până când vinetele sunt fragede și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista