Bruschetta De Vinete
Bruschettanul de vinete este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți vinete, sare, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta De Vinete, Bruschetta Cu Caviar De Vinete, și Vinete cu Bruschetă de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de vinete într-o strecurătoare peste o farfurie; se presară sare și se aruncă ușor.
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți bine. Înveliți ambele părți ale fiecărei felii cu spray de gătit.
Așezați pe o tigaie pentru pui. Top vinete cu roșii, busuioc și brânzeturi. Broil 6 în. de la foc timp de 5-7 minute sau până când vinetele sunt fragede și brânza se topește.