Bruschetta de usturoi a lui Nikol
Bruschetta de usturoi a lui Nikol ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, oțet balsamic, roșii Rome și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 828 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Bruschetta De Usturoi, Bruschetta De Vită Cu Usturoi, și Bruschetta Simplă Cu Ciuperci De Usturoi.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, busuiocul și usturoiul într-un castron. Se amestecă roșiile tocate; condimentează după gust cu sare și piper. Capac; se pune la frigider pentru a se marina 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți feliile de pâine într-un singur strat pe o tigaie mare.
Coaceți în cuptor până la aur, aproximativ 10 minute.
Scoateți să se răcească pe un suport de sârmă.
Când pâinea este rece, întindeți brânza semi-moale uniform pe fiecare felie. Folosind o lingură cu fante, puneți o parte din amestecul de roșii peste fiecare felie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.