Bruschetta de tomate-anghinare cu Feta
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Bruschetta de roșii-anghinare cu Feta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, brânză feta, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Pâine Bruschetta Cu Roșii-Anghinare, și Bruschetta de anghinare și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați roșiile, anghinarea, cimbru, ulei, oțet și piper.
Puneți amestecul de roșii pe felii de baghetă prăjite. Se acoperă cu brânză feta.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.