Bruschetta de rucola de roșii a lui Jen

Bruschetta de rucola de roșii a lui Jen
Rețeta lui Jen ' s Tomato Arugula Bruschettan este gata în aproximativ 4 ore și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 233 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Bruschetta de salată de ouă și Rucola, Bruschetta cu Prosciutto, Ricottan și Rucola, și Smochine Proaspete, Rucola Și Bruschetta Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați roșiile Rome în apa clocotită timp de aproximativ 1 minut pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate RomaTomate Roma
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți, miezul, semințele și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți încet și amestecați roșiile cu sare și piper timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
5
Se amestecă usturoiul și se gătește 5 minute. Amestecați rucola în amestec, apoi îndepărtați tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
6
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Îndoiți ușor roșiile uscate la soare și parmezanul în amestec. Acoperiți și răciți la frigider cu aproximativ 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista