Bruschetta de rucola de roșii a lui Jen

Bruschetta de rucola de roșii a lui Jen
Rețeta lui Jen ' s Tomato Arugula Bruschettan este gata în aproximativ 4 ore și 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 233 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Bruschetta de salată de ouă și Rucola, Bruschetta cu Prosciutto, Ricottan și Rucola, și Smochine Proaspete, Rucola Și Bruschetta Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați roșiile Rome în apa clocotită timp de aproximativ 1 minut pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate RomaTomate Roma
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți, miezul, semințele și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiți încet și amestecați roșiile cu sare și piper timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă usturoiul și se gătește 5 minute. Amestecați rucola în amestec, apoi îndepărtați tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Îndoiți ușor roșiile uscate la soare și parmezanul în amestec. Acoperiți și răciți la frigider cu aproximativ 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista