Bruschetta de ceapă de primăvară și Halloumi cu salsa de morcov și șofran

Spring onion & halloumi bruschetta cu morcov și salsa de șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 730 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet halloumi brânză, cicoare, ulei de măsline și coriandru. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Eglefin afumat, ceapă de primăvară și tartă cu șofran, Macrou de primăvară cu struguri acri și Salsa de șofran, și Pește Harissa Cu Salată De Morcovi, Mentă Și Ceapă De Primăvară.
Instrucțiuni
Dacă doriți să reduceți salinitatea halloumi-ului, înmuiați-l timp de două ore în prealabil în apă rece.
Tăiați halloumi uniform în 8 felii pe lățimea brânzei.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați morcovii împreună cu uleiul de măsline, șofranul, sucul de lămâie și unele condimente. Sfat pe o tavă de copt și friptură timp de 20 de minute sau pana cand se inmoaie si auriu. Se lasă să se răcească, apoi se răstoarnă într-un robot de bucătărie cu migdalele și blitz grosolan. Răsturnați salsa într-un castron și adăugați coriandrul tocat.
Se amestecă bine și se adaugă mai mult condiment sau suc de lămâie, dacă este necesar.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare. Uscați bine feliile de halloumi. Când tigaia este fierbinte, așezați cu grijă în tigaie și gătiți la foc mediu până se rumenesc, apoi răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este aurie.
În timp ce brânza se gătește, prăjiți aluatul, apoi frecați o parte cu usturoi.
Așezați o bucată de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii și deasupra cu 2 felii de halloumi.
Adăugați ceapa de primăvară în tigaie și gătiți câteva minute pe fiecare parte până se ofilesc și puțin aurii. Puneți 3 cepe de primăvară pe fiecare felie de aluat cu vârf de halloumi, apoi lingurați generos peste salsa de morcov și șofran.
Se servește cu frunze de cicoare.