Bruschetta de ardei roșu cu Feta
Reteta Bruschetta de ardei rosu cu Fetan este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 56 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pâine, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bruschetta De Ardei Prăjiți, Feta Și Busuioc, Bruschetta de ardei prăjiți, Feta și busuioc, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Se amestecă ardeii, brânza, ceapa, 1 lingură. din ulei, usturoiul și sucul de lămâie; pus deoparte.
Ungeți ușor feliile de pâine cu restul de 3 linguri. ulei; așezați pe foaia de copt.
Se fierbe 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până se prăjește ușor pe ambele părți. Completați fiecare felie de pâine prăjită cu aproximativ 1 lingură. din amestecul de ardei.