Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan de ardei gras roșu prăjit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați feliile de pâine pe o foaie de biscuiți fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Stropiți aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline (din 1/4 cană de ulei de măsline) pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pâine
4
Coaceți aproximativ 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți pâinea; coaceți aproximativ 4 minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tăiați fiecare cățel de usturoi în jumătate; frecați părțile tăiate peste blaturi și părțile laterale ale feliilor de pâine prăjită. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
6
Scurgeți ardeii roșii într-o strecurătoare în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
7
Tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch. Într-un castron mediu, amestecați ardeii, pătrunjelul, parmezanul, 1 lingură de ulei de măsline, sarea și piperul. Lingură pe pâine prăjită.