Bruschetta De Anghinare

Bruschetta De Anghinare
Bruschettanul de anghinare este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați anghinare* tăiate, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta De Anghinare, Bruschetta De Anghinare, și Bruschetta De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de anghinare, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Puneți toasturile pe o farfurie și întindeți fiecare cu ricotta, împărțind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Se presară piper și coajă. Puneți câteva anghinare pe fiecare felie și acoperiți cu un pic de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PiperPiper
BusuiocBusuioc
5
* Pentru a tăia anghinarea, rupeți frunzele exterioare verzi groase (aproximativ jumătate dintre ele; fii nemilos) până la miezul gălbui. Înjumătățiți anghinarea în cruce; aruncați vârfurile spinoase. Tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. și folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea exterioară dură de pe tulpina rămasă. Înjumătățiți anghinarea pe lungime; folosiți o lingură sau vârful unui cuțit pentru a scoate sufocarea fuzzy, cu vârf roșu. În timp ce lucrați, puneți anghinare tăiate în apă rece amestecată cu puțin suc de lămâie pentru a preveni oxidarea. Puneți deoparte până când sunteți gata să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista