Bruschetta De Anghinare
Bruschettanul de anghinare este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați anghinare* tăiate, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Bruschetta De Anghinare, Bruschetta De Anghinare, și Bruschetta De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti feliile de anghinare, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Puneți toasturile pe o farfurie și întindeți fiecare cu ricotta, împărțind-o uniform.
Se presară piper și coajă. Puneți câteva anghinare pe fiecare felie și acoperiți cu un pic de busuioc.
* Pentru a tăia anghinarea, rupeți frunzele exterioare verzi groase (aproximativ jumătate dintre ele; fii nemilos) până la miezul gălbui. Înjumătățiți anghinarea în cruce; aruncați vârfurile spinoase. Tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. și folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea exterioară dură de pe tulpina rămasă. Înjumătățiți anghinarea pe lungime; folosiți o lingură sau vârful unui cuțit pentru a scoate sufocarea fuzzy, cu vârf roșu. În timp ce lucrați, puneți anghinare tăiate în apă rece amestecată cu puțin suc de lămâie pentru a preveni oxidarea. Puneți deoparte până când sunteți gata să gătiți.