Bruschetta-Cupe De Brânză De Capră
Bruschetta-căni de brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 87 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Jurnalul de brânză de capră, garnisiți: frunze de cimbru, coji de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bruschetta Cu Brânză De Capră, Bruschetta Cu Brânză De Capră, și Bruschetta Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cojile într-o tigaie superficială. Împărțiți brânza de capră uniform între cochilii, apăsând ușor pentru a umple fundul fiecăruia. Lingură 1 linguriță bruschetta topping în fiecare coajă.
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 minute sau până când se încălzește bine.
Pesto-cupe de brânză de capră: înlocuiți 1/4 cană pesto de busuioc preparat cu 1/3 cană topping de bruschetta. Procedați conform instrucțiunilor, omițând frunzele de cimbru. Se acoperă cu roșii tocate mărunt și nuci de pin prăjite după coacere.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit coji crocante Siljans Croustades și ardei dulce Gia Russa, topping de Bruschetta de legume și măsline.