Bruschetta Cu Favas Și Ricotta

Bruschetta Cu Favas Și Ricotta
Rețeta Bruschetta cu Favas și Ricottan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 852 calorii, 48G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 2,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, pane pugliese, fasole fava - veți avea nevoie de 2 lbs de favas tineri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta cu Mozzarellan și romped proaspete Favas, Favas și Ricottan pe biscuiți de lapte, și Bruschetta de Pean și Ricotta pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate38
Revista