Bruschetta cu brânză de capră cu sparanghel cu vinetă Porcini
Rețeta Bruschetta de brânză de capră sparanghel cu vinaigretă Porcini ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $2.69 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, pâine, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Naptime Cu Brânză De Capră Și Vinetă De Citrice, Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini, și Bruschetta de smochine și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile uscate într-un vas termorezistent și turnați apă clocotită peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Turnați ciupercile cu lichid printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați ciupercile pe o tăietură și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Adăugați oțet, șalotă, zahăr, 1/2 linguriță sare și jumătate de ciuperci în cratiță și fierbeți amestecul până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Bateți în 1/4 cană de ulei de măsline și adăugați sare și piper după gust. Sosul poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați ciupercile tocate rămase cu brânză de capră înmuiată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați un coș cu aburi într-o oală de 5 litri umplută cu 2 inci de apă. Sparanghel la abur, acoperit, doar până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Înjumătățiți sparanghelul transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Ungeți cu puțin ulei de măsline și coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întindeți Generos amestecul de brânză de capră pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Pentru a servi, așezați un pâine prăjită în centrul unei farfurii de salată și aranjați 4 sau 5 capete de tulpină de sparanghel pe fiecare. Tulpini superioare cu vârfuri de sparanghel, aranjându-le perpendicular pe tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Stropiți sparanghelul și farfuria înconjurătoare cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1
* Vinaigreta Porcini poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată la temperatura camerei, acoperită.* Sparanghelul poate fi gătit cu 1 zi înainte și păstrat răcit într-o pungă de plastic sigilabilă între prosoape. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Amestecul de brânză de capră se poate face cu 1 zi înainte, păstrat acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Pâinea poate fi prăjită cu 2 ore înainte și întinsă cu amestec de brânză cu până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele