Bruschetta cu brânză de capră cu sparanghel cu vinetă Porcini
Rețeta Bruschetta de brânză de capră sparanghel cu vinaigretă Porcini ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $2.69 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, pâine, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Naptime Cu Brânză De Capră Și Vinetă De Citrice, Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii coacăze și sos Porcini, și Bruschetta de smochine și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciupercile uscate într-un vas termorezistent și turnați apă clocotită peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Turnați ciupercile cu lichid printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați ciupercile pe o tăietură și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Adăugați oțet, șalotă, zahăr, 1/2 linguriță sare și jumătate de ciuperci în cratiță și fierbeți amestecul până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Bateți în 1/4 cană de ulei de măsline și adăugați sare și piper după gust. Sosul poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in treimea superioara.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați ciupercile tocate rămase cu brânză de capră înmuiată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați un coș cu aburi într-o oală de 5 litri umplută cu 2 inci de apă. Sparanghel la abur, acoperit, doar până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Înjumătățiți sparanghelul transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Aranjați feliile de pâine pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Ungeți cu puțin ulei de măsline și coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Întindeți Generos amestecul de brânză de capră pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Pentru a servi, așezați un pâine prăjită în centrul unei farfurii de salată și aranjați 4 sau 5 capete de tulpină de sparanghel pe fiecare. Tulpini superioare cu vârfuri de sparanghel, aranjându-le perpendicular pe tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Stropiți sparanghelul și farfuria înconjurătoare cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1
* Vinaigreta Porcini poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată la temperatura camerei, acoperită.* Sparanghelul poate fi gătit cu 1 zi înainte și păstrat răcit într-o pungă de plastic sigilabilă între prosoape. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Amestecul de brânză de capră se poate face cu 1 zi înainte, păstrat acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Pâinea poate fi prăjită cu 2 ore înainte și întinsă cu amestec de brânză cu până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii