Bruschetta cu ardei și Gorgonzola
Bruschetta cu ardei și Gorgonzola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 319 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Bruschetta cu ardei și Gorgonzola, Bruschetta cu ardei și Gorgonzola, și Bruschetta la grătar cu ardei roșii și galbeni la grătar, Gorgonzolan și ulei de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 până la 15 minute.
Presărați zahărul și continuați să gătiți încă 2 minute. Se amestecă caperele și busuiocul și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Pune deoparte.
Feliați bagheta transversal în 18 felii rotunde subțiri.
Ungeți ușor rundele de pâine cu ulei de măsline pe 1 parte. Aranjați-le în rânduri, cu ulei în sus, pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 7 până la 10 minute.
Topiți fiecare rundă de pâine prăjită cu o linguriță de amestec de piper.
Așezați 2 bucăți mici de Gorgonzola deasupra. Întoarceți pâinea prăjită la cuptor timp de 1 până la 2 minute și încălziți-o.