Bruschetta Caprese
Bruschetta Caprese ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, pâine de țară, mozzarella de bivolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Caprese Bruschetta, Caprese Bruschetta, și Caprese Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătiți pâinea, apoi frecați imediat usturoiul pe o parte și stropiți cu jumătate din uleiul de măsline extravirgin.
Combinați roșiile, mozzarella, măslinele, oregano și sarea într-un castron.Împărțiți între pâinea la grătar, stropiți cu uleiul de măsline rămas și acoperiți cu frunze de busuioc.
Servește.Încercați aceste alte rețete de bruschetta pe Food Republic:Bruschetta de roșii proaspete cu Rețetă de busuioc
Rețetă De Bruschetta Cu Brânză De Capră Și Căpșuni
Rețetă De Desert Bruschetta Cu Alune De Cireșe
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.