Bruschetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bruschettan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 154 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână baghetă, ulei de măsline, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bruschetta, Bruschetta, și Bruschetta Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și amestecați, prăjind ușor aproximativ un minut, îndepărtându-l înainte ca usturoiul să se rumenească prea mult (poate fi auriu.)
Se toarnă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească ușor.
Adăugați roșii, balsamic, busuioc și sare și piper în castron. Aruncați pentru a combina, apoi gustați și adăugați mai mult busuioc dacă este necesar și mai multă sare dacă este necesar (totuși, nu exagerați!) Acoperiți și refrigerați timp de o oră sau două dacă aveți timp.
Tăiați bagheta în felii diagonale pentru a permite cea mai mare suprafață posibilă. Topiți jumătate de unt într-o tigaie mare și grătiți jumătate de pâine pe ambele părți, asigurându-vă că sunt frumoase și untoase. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti. Repetați cu cealaltă jumătate de unt și cealaltă jumătate de pâine. Pentru a servi, dați amestecului de roșii un amestec final, lingura generos peste feliile de pâine.
Serviți pe un platou mare ca prim fel sau aperitiv.