Bruschete Ricotta Cu Ierburi
Bruschetele de Ricotta herbate sunt vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 880 calorii, 16g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, ulei de măsline, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Bruschete Ricotta Cu Ierburi, Bruschetta Ricotta Cu Ierburi, și Tartă Cu Ricotta Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți sau transformați un grătar de gaz la foc mediu-mare.
Combinați ricotta, scallions, mărar, arpagic, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și dați deoparte.
Tăiați pâinea în jumătate și tăiați fiecare jumătate în 6 felii groase pentru a face 12 felii în total.
Când grătarul este fierbinte, periați pâinea cu ulei de măsline și grătați pe fiecare parte timp de 1 1/2 până la 2 minute, până se rumenesc ușor.
Scoateți din grătar și frecați fiecare felie de pâine cu partea tăiată a cățelului de usturoi.
Se presară sare și piper și se întinde cu ricotta herbată.
Serviți 2 felii calde de persoană cu salata verde pe lateral.
Setați o sită mare peste un castron adânc. Umeziți 2 straturi de cheesecloth cu apă și aliniați sita cu cheesecloth.
Turnați laptele și smântâna într-un vas din oțel inoxidabil sau emailat, cum ar fi Le Creuset. Se amestecă sarea. Se aduce la fierbere completă la foc mediu, amestecând ocazional. Opriți focul și amestecați oțetul. Lăsați amestecul să stea timp de 1 minut până când se coagulează. Se va separa în părți groase (cașul) și părți lăptoase (zerul).
Se toarnă amestecul în sita căptușită cu tifon și se lasă să se scurgă în vas la temperatura camerei timp de 20 până la 25 de minute, aruncând ocazional lichidul care se colectează în vas. Cu cât lăsați amestecul să se scurgă mai mult, cu atât ricotta este mai groasă. (Am tendința de a-mi place a mea pe partea mai groasă, dar unii preferă moister.)
Transferați ricotta într-un bol, aruncând cheesecloth-ul și orice zer rămas. Utilizați imediat sau acoperiți cu folie de plastic și refrigerați. Ricotta se va păstra la frigider timp de 4 până la 5 zile.
Așezați salata verde într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se toarnă suficient pansament pe salată pentru a se umezi. Aruncă și servește.