Brunch Enchiladas

Brunch Enchiladas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ouă, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brunch Enchiladas, Brunch Enchiladas, și Brunch Enchiladas.
Instrucțiuni
Așezați șunca în robotul de bucătărie și pulsați până la măcinat fin.
Se amestecă șuncă, ceapă verde și ardei verzi. Puneți 1/3 cană din amestecul de șuncă și 3 linguri de brânză mărunțită pe fiecare tortilla, apoi înfășurați. Așezați cu grijă tortilele umplute, cu cusătura în jos, într-un vas de copt 9x13 uns.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, smântâna și laptele, făina, praful de usturoi și sosul de ardei iute.
Se toarnă amestecul de ouă peste tortilla. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când este setat.
Presărați caserola cu restul de 1 cană de brânză mărunțită.
Coaceți încă aproximativ 3 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.